Posada a punt d'un pis antic per llogar-lo

Una herència, un pis oblidat... Segur que alguns de vosaltres teniu un pis antic que voleu llogar, però que necessita un bon rentat de cara, oi? Atents, perquè us ajudem a convertir aquest pis antic en un lloguer de 10.


Pintura

Comencem per les parets. Els anys es noten en el color de la pintura i en el paper pintat. Una bona mà de pintura en un color neutre li traurà dècades de sobre al pis antic que vols llogar. Primer pas aconseguit.


Inspecció i arranjaments

Si aquest pis antic porta anys tancat, és convenient que li facis una revisió en profunditat. Canonades, instal·lació elèctrica, fins i tot persianes i portes. Comprova que tot està en ordre, si no és així, arreglar-ho i deixar-ho tot a punt.


Obres?

Potser no t'ho has plantejat, però per a una completa posada a punt d'un pis antic pot ser que necessitis el treball d'obrers abans de llogar. Els banys i la cuina són els llocs d'una casa que més es fan malbé amb el pas del temps, així que una petita reforma els vindrà la mar de bé.


Mobiliari

Atenció, perquè és un punt clau. Decideix si vols llogar amb mobles o sense ells i si optes per la primera opció tingues en compte que no tot s'hi val. Una taula antiga, un treset amb tapisseria de flors o un llum d'aranya poden tirar per enrere a molts inquilins. Busca un mobiliari funcional i que no es vegi antiquat, el pis que vas a llogar no pot semblar la casa de "Cuéntame como pasó".


No ho dubtis! Posa't mans a l'obra i aconseguiràs llogar ràpid i bé el teu pis antic.681 02 38 51

© 2020 Repara Casa    |   info@reparacasa.net